Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonunda çevre il ve ilçelerdeki oda ve borsalar ile toplantı düzenlendi.

        TSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Sorgun TSO’nun faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra, akredite olan ve olmak için başvuruda bulunan oda temsilcileri ile akreditasyon standartları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

        Toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan, akreditasyon kapsamında yapmış oldukları çalışmalar ve iyi uygulamaları konuklarıyla paylaştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

        "Sorgun TSO olarak, üyelerimize daha iyi nasıl hizmet edebileceğimiz konuşunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çevre il ve ilçelerden gelen oda ve borsa yöneticisi arkadaşlarla bu konularda görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu."

        Toplantıya, Kırıkkale TSO Genel Sekreteri Ahmet Şerbetcioğlu, Kırşehir TB Genel Sekreteri Battal Çelik, Yozgat TSO Genel Sekreteri Ziya Saydam, Mucur TSO Genel Sekreteri Hayati Kıyak, Alaca TSO Genel Sekreteri Fatih Arslan, Sungurlu TSO Genel Sekreteri Mehmet Fenercioğlu, Polatlı TO Genel Sekreter Yrd. İnanç Ölmez, Yerköy TSO Genel Sekreteri Ahmet Barış, Boğazlıyan TSO Genel Sekreteri Çağrı Kılıç, Şefaatli TSO Genel Sekreteri Yasin Karaca ve Zile TSO Akreditasyon Sorumlusu Teoman Esener katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler