Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Karasu ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlananan bölgelerde yol asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor.

        Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde büyük bir altyapı çalışması olduğunu, Aziziye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nden başlayan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

        Altyapı çalışmalarının bittiği noktalarda üstyapı çalışmalarına başladığını dile getiren İspiroğlu, "Asfalt uygulamamızı profesyonel ekiplerimizce kendi araç filomuzdaki araçlarımızla gerçekleştiriyoruz. Karasu için oldukça önem arz eden çalışmalarımızı tamamlayınca araç ve yaya trafiğinin rahatlayacağı kanaatindeyim." dedi.

        İspiroğlu, altyapı sorununun önemli bir kısmını çözdüklerini vurgulayarak, "Sürdürdüğümüz çalışmalarla inşallah Karasu, cennet ilçe kültürüyle modern kent kimliğinin birleştiği adres olacak. Alt ve üstyapısıyla örnek bir Karasu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler