Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Araban ilçesinde vatandaşlarca yapımı başlatılan camiye "15 Temmuz Şehitler Camisi" ismi verildi.

        Köklüce Mahallesi'nde vatandaşların desteğiyle inşaatına başlanan caminin adının "15 Temmuz Şehitler Camisi" konması için program düzenlendi.

        Köklüce Mahallesi Muhtarı Halfe Tunadağı, caminin yapımına destekleri için mahalle sakinlerine ve hayırseverlere teşekkür etti.

        Tunadağı, caminin isminin de özenle seçildiğini belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

        Caminin yapımı için arsa bağışlayan hayırsever Talat Tunadağı ise, mahalledeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi ve minaresinin onarımda olduğunu belirterek, bu nedenle ikinci caminin yapımına karar verdiklerini söyledi.

        Çerçi de, caminin mahalle için önemli olduğunu anlattı.

        Programa, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet, Araban Belediye Meclisi Üyesi Şıh Mehmet Bilekçi, 15 Temmuz Şehitler Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Çerçi ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler