Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Baykan Kızılay Şubesi, düzenlenen kan bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’e plaket verdi.

        Baykan Kızılay Şubesi Başkanı Lütfi Erol ve Şube Başkan Yardımcısı Şakir Erol, makamında ziyaret ettiği Kaymakam Kocabey’e, Kızılay’ın ilçedeki yardım çalışmalarına ve kan bağışı noktasında gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

        Kızılay’ın yardım çalışmalarına ve kan bağışı noktasında ilçe kaymakamının duyarlı davranarak destek verdiğini kaydeden Erol, şunları söyledi:

        "Özellikle kan bağışı çok önemli. Ne kadar kan toplanırsa o kadar çok hayat kurtarılır. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Kaymakam Kocabey’e teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyoruz. 2017 yılında daha fazla kan toplamak için bu yıl kan bağışı rekorumuzu aşmayı umut ediyoruz."

        Ardından Erol, kan bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı Kocabey’e plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler