Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Finike Devlet Hastanesi tarafından "Organını bağışla, geleceğe umut ol" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte 104 kişi organ bağışında bulundu.

        Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Finike Devlet Hastanesi tarafından 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası kapsamında "Organ bağışla, geleceğe umut ol" sloganıyla kampanya başlatıldı.

        Kampanyaya destek veren 104 kişi organ bağışçısı oldu. Finike Kaymakamı Mesut Yakuta ve Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş da kampanyaya destek verdi.

        Kaymakam Yakuta, organ bağışı sırasında yaptığı açıklamada, organ bağışının güzel bir davranış olduğunu ve bu konuda halkı daha da bilinçlendirilmek gerektiğini söyledi.

        Organ bağışı konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı Finike Devlet Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür eden Yakuta, "Organ bağışı, organ bekleyen onbinlerce hastaya büyük bir umut oluyor. Bu konuda toplumumuzda organ bağışı bilinci artırılmalı. Ben burada tüm Finike halkını da bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum." dedi.

        Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Kurt da organ bağışına destek vererek geleceğe umut olan tüm Finike halkına teşekkür etti.

        3-9 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdikleri kampanya kapsamında Finike'de bilgilendirmelerde bulunduklarını anlatan Kurt, gelecek dönemlerde daha fazla organ bağışı olacağını ümit ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler