Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Akseki'deki cadde ve sokaklara trafik levhalarını yerleştiriyor.

        Rasih Kaplan Caddesi'nde 600 metrelik yol, 75 santimetrelik esnek silindirle ikiye bölündü. Park yasağı olan çarşı içerisindeki yollara park yasağı, yaya geçitleri, okul geçişleri, yaya, dur gibi trafik levhaları asıldı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı olarak trafik levhaları konusunda gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.

        Ulaşım Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dönem dönem Akseki'ye gelerek bu konuda çalıştıklarını belirten Özkan, "Yapılan çalışmalarla Akseki'de trafik sorunsuz akacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler