Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Akseki'de 8 milyon liraya mal olacak kanalizasyon çalışması başlattı.

        Akseki'nin merkezde ve Cevizli Mahallesi'nde ek, Bademli ve Güçlüköy mahallelerinin ise tamamında yapılacak kanalizasyon çalışmaları için Bademli Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirildi.

        Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, törende yaptığı konuşmada, seçimlerden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Akseki'nin önemli sorunlarından biri olan su sorununu çözmesinin ardından şimdide seçimlerde vermiş olduğu sözün birini daha hayata geçirdiğini söyledi.

        Bademli Mahallesi'nde 13 kilometre, Güçlüköy Mahallesi'nde 13 kilometre, Akseki merkez ve Cevizli Mahallesi'nde ise 2 kilometre ek yeni kanalizasyon şebekesi döşeneceğini ifade eden Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e teşekkür etti.

        Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ise Akseki merkez, Bademli, Güçlüköy ve Cevizli mahallelerine yapılacak kanalizasyon çalışmasının 8 milyon liraya mal olacağını söyledi.

        Törene, ASAT Kanalizasyon Daire Başkanı Murat Tütüncübaşı, AK Parti Akseki ilçe Başkanı Mehmet Özdilek ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler