Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Başkanı Rasim Gürsoy, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Gürsoy'un dernek çalışmaları ile ilgili Başkan Albayrak'a bilgiler verdiği belirtildi.

        Açıklamada, Başkan Albayrak'ın Gürsoy'a ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, teşekkür plaketi verdiği kaydedildi.

        - Marmaraereğlisi'nde yol yapım çalışmaları

        Marmaraereğlisi Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

        İlçe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, ilçe belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

        - 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

        Uyan mesajında, Atatürk'ün, sadece Türk milletinin değil, dünyanın bütün mazlum milletlerinin sevgi ve takdirine mazhar olmuş bir lider olduğunu belirtti.

        Atatürk'ün geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir lider olduğunu aktaran Uyan şunları kaydetti:

        "Atatürk, sadece Türk milletinin değil, dünyanın bütün mazlum milletlerinin sevgi ve takdirine mazhar olmuş, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir. Ata'nın kurduğu ve 'en büyük eserim' diyerek gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, yüksek bir değer olarak ilham kaynağımız olmaya devam edecektir. Kurtuluş savaşımızın Başkomutan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler