Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 15 Temmuz'da yaralanan ve Akyurt Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren 2 vatandaşı ziyaret etti.

        Ayantaş, beraberinde Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Yazıcı ve Abidin Arıkök ile birlikte, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminde Akıncı Üssü’nde darbecilere karşı direnirken yaralanan Derya Ovacıklı ile Ankara’da yaralanan Rasim Kırçiçek’i ziyaret etti.

        Ziyarette, halkın 15 Temmuz gecesi vatanını nasıl savunacağını gösterdiğini dile getiren Ayantaş, "Halk, kendi iradesinden başka iradeyi tanımadığını ortaya koydu. Eski adıyla Kazan ilçemizde çok sayıda şehit ve gazimiz var. Sizler sayesinde ilçemiz Kahramankazan oldu. Allah bir daha böyle zamanlar yaşatmasın" dedi.

        Başkan Ayantaş ve beraberindekiler daha sonda eğitim sırasında yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden bir polis memurunu da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler