Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'da polis merkezi girişinde bulunan polis kulübesine teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş açıldı.

        Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesinde bulunan Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi girişinde bulunan polis kulübesine, motosikletli teröristlerce önce uzun namlulu silahla ateş açıldı. Ardından kulübeye el yapımı patlayıcı atıldı.

        Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat polisi gönderildi. Saldırganların yakalanması için çevrede operasyon başlatıldı.

        Olay yeri inceleme ekipleri, kulübe çevresinde inceleme yaparken kulübe yakınına atılmış el yapımı patlayıcıyı tespit etti. Ekipler bulunan el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Saldırıda açılan ateş sonucu bazı kurşunlar Dahe Gezici isimli vatandaşın evine de isabet etti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gezici, evinin ikinci kez kurşunların hedefi olduğunu söyledi.

        Kurşunların isabet ettiği merdivenleri gösteren Gezici, "Evim ikinci kez kurşunların hedefi oldu. Yazın evin camları kırıldı. Sağolsun valilik yardımı ile yeniledik. Bunlar ne istiyorlar." diyerek tepki gösterdi.

        Olayın nasıl yaşandığını anlatan Gezici, "Saat 19.00 sıralarında silah sesleri geldi. Kayınvalidem namaz kılıyordu. Silah sesleri çok geldi. Ben de içeride Kur'an okuyordum. Çok şükür ölen ya da yaralanan olmadı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler