Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Kaymakam Deveci, mesajında, bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusla birlikte yepyeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu yolda dost düşman tüm milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamı olduğunu ifade etti.

        Kendilerine düşen görevin fikir ve başarıları ile dünya milletlerine örnek teşkil etmiş Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini aktarmak olduğunu aktaran Deveci, "Bu duygu ve düşüncelerle büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78.yılını Türk Milleti olarak rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler