Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Reşadiye,Turhal, Erbaa ve Yeşilyurt ilçelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

        Reşadiye ilçesinde Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu.

        Törene, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, Belediye Başkanı Cemil Kılıç, sivil toplum kuruluşları ve daire amirleri katıldı.

        - Turhal

        Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen törende Tokat Vali Yardımcısı Haluk Koç ve Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.

        Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mülki amirler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        - Erbaa

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Nayil Gözütok, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu.

        - Yeşilyurt

        Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Törene, Yeşilyurt Kaymakamı Can Memi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Raif Büyükbağcı, daire amirleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler