Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce, Doğankent ve Görele ve Şebinkarahisar ilçelerinde, Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma törenleri düzenlendi.

        Güce ilçesindeki tören, belediye binası önünde gerçekleştirildi.

        Törende, saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Törenin ardından Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda anma programı düzenlendi.

        Törene Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ergün Karadere, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        - Görele

        Görele ilçesindeki anma töreni Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

        Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulduğu törende daha sonra saat 09.05'te saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu ve bayraklar yarıya indirildi.

        Görele Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen anma programında ise sinevizyon gösterisiyle Atatürk’ün hayatı sunuldu, ve öğrenciler tarafından şiirler ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

        - Şebinkarahisar

        Şebinkarahisar ilçesindeki tören, Hükümet Konağı önünde yapıldı.

        Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Gün dolayısıyla ayrıca Şebinkarahisar Halk Eğitimi Merkezinde anma programı düzenlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler