Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ebediyete intikalinin 78. yılında törenle anıldı.

        Hükümet Konağı önündeki tören Atatürk anıta çelenklerin bırakılmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

        Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Salonunda, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu, "Atatürk" adlı oratoryo gösterisi sergilendi ve Atatürk'ün hayatını anlatan slayt gösterisi yapıldı.

        Program, Atatürk Haftası nedeniyle okullar arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

        Törene, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Belediye Başkan Vekili Zekeriya Kaya, Cumhuriyet Savcısı Nurettin Adıgözel, kurum amirleri, öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler