Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Eruh ilçesinde, törenle anıldı.

        Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan anmada, İstiklal Marşı okundu ve 09.05'de ilçede siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        Eruh Halk Eğitim Konferans Salonu'nda devam eden program, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler tarafından okunun şiirler, Atatürk'ün en sevdiği şarkıların seslendirilmesi ve "Atatürk" konulu tiyatro gösterisi ile sona erdi.

        Törene Kaymakam Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Nurettin Altay, Eruh Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurullah Akcan, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler