Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Sudan Doğu Darfur Eyalet Valisi Enes Omar Muhammed ve beraberindeki heyet, AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti.

        Bir dizi ziyaret ve görüşmeler için Türkiye'de bulunan heyet, Denizli'de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek parti yöneticileri ile görüştü.

        İl Başkan Yardımcıları Ali Taşevli, Ayşin Bozkurt, Bayram Ali Çoban, Cevdet Çiftci, Halil Turan, İsmail Balaban ve Yavuz Aki'nin hazır bulunduğu görüşmede Sudan heyeti, "AK Parti'nin teşkilat yapısı, çalışmaları ve seçimlerde gösterdikleri başarının sırları" hakkında bilgi aldı.

        AK Parti Denizli Teşkilatı adına açıklamada bulunan Tanıtım ve Medya Başkanı Cevdet Çiftci, AK Parti'nin başarısının anahtarının, zamanın ruhunu doğru okuması ve milletin taleplerine kulak vermesi olduğunu belirtti.

        Milletin teveccühü ile kurulduğu günden beri girdikleri her seçimden başarı ile çıktıklarını ifade eden Çiftci, "14 yıllık süreçte 2 cumhurbaşkanı, 3 başbakan çıkarttık. Vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri tuttuk ve tek tek yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımız, belediyelerimizle birlik ve beraberlik içinde halkımız için canla başla çalıştık. Bütün bunlar da bize olan güveni artırdı ve haliyle başarıyı beraberinde getirdi." şeklinde konuştu.

        Görüşmelerin ardından Sudanlı heyet, getirdikleri yöreye özgü hediyeleri de il başkan yardımcılarına takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler