Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yılbaşında İstanbul'da kar yağacak mı?

        Yılbaşına sayılı günler kaldı. 31 aralık gecesi dışarıda program yapan da evde olacak olan da hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Her sene yılbaşında kar yağması beklenir. Peki bu sene kar yağacak mı? Türkiye'nin büyük kentleri İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin son tahminleriyle yılbaşında hava durumu...

        YILBAŞINDA İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

        Hemen hemen her sene yılbaşında kar yağmasına alışık olan İstanbullular için bu sene pek beklendiği gibi olmayacak. İstanbul'da bir sıcak bir soğuk geçen kış mevsiminde henüz beklenen kar yağışı görülmedi. 31 Aralık Pazar günü İstanbul'da hava bulutlu en yüksek 10 derece en düşük 7 derece olması bekleniyor. İstanbul'da 31 Aralık sıcaklık ortalaması en düşük 6,3 en yüksek 11,4 derece.

        REKLAM

        YILBAŞINDA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

        Ankara'da 31 Aralık gününün soğuk ancak yağışsız çok bulutlu olması bekleniyor. Meteoroloji'nin son verilerine göre en yüksek sıcaklık 7 en düşük 4 derece olacak. Ankara'da 31 Aralık sıcaklık ortalaması en düşük 1,4 en yüksek 6 derece.

        YILBAŞINDA İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

        31 Aralık'ta İzmir'de parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, 31 Aralık'ta en yüksek 13 derece en düşük 8 derece olacak. İzmir'de 31 aralık sıcaklık ortalaması en düşük 7,8 en yüksek 13,7 derece.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ