Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji YouTube Music kullanıma sunuldu! Teknoloji Haberleri - Teknoloji Haberleri

        Google’ın yeni YouTube Music müzik akışı servisi yayın hayatına başladı. Kullanıcılara reklamlı ve ücretsiz müzik dinleme seçeneği sunan servis üzerinden reklamsız müzik dinlemek için aylık 9,99 dolar ödenmesi gerekiyor. Öte yandan orijinal video içeriklerin yayınlandığı YouTube Premium (eski YouTube Red) üyesi de olmak isteyenler, iki servis için aylık 11,99 dolar ödemek durumunda.

        Google Play Music abonelerinin üyelikleri ise otomatik olarak YouTube Music’e dönüştürülüyor.

        Google’ın Spotify ve Apple Music’e en direkt cevabı niteliğindeki YouTube Music, hem masaüstü hem de mobil uygulamaya sahip. Diğer müzik akış servisleri gibi yapay zekayla kullanıcı tercihlerini saptayan YouTube Music, kullanıcılara beğenebilecekleri yeni şarkılar ve sanatçılar da öneriyor.

        REKLAM

        YouTube Music’in ilginç özelliklerinin başında ‘Your Mixtape’ geliyor. Kullanıcının favori sanatçıları ve şarkılarından yola çıkılarak hazırlanan karışık çalma listesi, kullanıcıların çevrimdışı da dinleyebilmeleri için otomatik olarak cihazlara indiriliyor.

        Erken erişime açılan YouTube Music şu an için ABD, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore’de kullanılabiliyor. YouTube önümüzdeki haftalarda servisin bu ülkelerde de kullanıma açılacağını açıkladı: Avusturya, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ