Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yuvamdaki Düşman 2. bölüm 2. fragmanı: "Ben kimim biliyor musun?"

        SHOW TV'de Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve izleyicilerin büyükbeğenisini kazanan yeni dizisi Yuvamdaki Düşman'ın 2. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki sahneler, izleyicilerde büyük merak uyandırdı. İşte Yuvamdaki Düşman 2. bölüm 2. fragman ve yeni bölüme dair ipuçları...

        "BEN KİMİM BİLİYOR MUSUN?

        Show TV'nin yeni dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 2. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Tülin’i eve davet eden Yasemin, Olcay’ın tepkisiyle karşılaşıyor.

        Yasemin’in misafirinin Tülin olduğunu gören Ceren’in panikle kendini gizlemeye çalıştığı anlar merak uyandırırken, Ceren’in Yasemin’e “Ben kimim biliyor musun?” diyerek saldırdığı anlar heyecanı arttırıyor. Yuvamdaki Düşman psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi her perşembe ekrana bağlayacak.

        REKLAM

        YUVAMDAKİ DÜŞMAN İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yuvamdaki Düşman’ın geçtiğimiz Perşembe ekrana gelen bölümünde;

        Yıllardır beklediği bebeğine kavuşmak için gün sayan Yasemin’in yaptığı kazada Kemal hayatını kaybetti. Sevdiği adam Kemal ile bebeklerini beklerken Kemal’in ölüm haberini alan Ceren ise yıkıldı. Kazayla birlikte travma yaşayan Yasemin, yaşadığı vicdan azabından kurtulamayarak polise gitmek istese de eşi Murat’ın engeliyle karşılaştı. Ailesini bir arada tutabilmek için her şeyi yapan Murat, Yasemin’in Kemal’in cenazesine gitmesine engel olamadı.

        Cenazeden çıktıktan sonra karakola gidip ifadesini değiştirmek isteyen Yasemin, tam o sırada sancılanarak doğum yaptı. Oğulları Kerem’i kucağına alan Yasemin ve Murat, artık tam anlamıyla bir aile olmuştu. Kemal’le birlikte oğlu Umut’u ve her şeyini kaybeden Ceren ise Kemal’in mezarı başında intikam yemini etti. Yaşadığı acı gözlerinden okunan Ceren, Çifthanlıları alt üst etmeye kararlıydı.

        REKLAM

        Kerem’in doğumuna rağmen Yasemin yaşadığı olayın etkisinden kurtulamadı. Bu süreçte Murat, Yasemin ve oğlu Kerem’le daha fazla vakit geçirebilmek için şirketteki aktif görevini bir süreliğine bırakacağını söyledi. Olcay Çifthanlı ise gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” almaya karar verdi. Çifthanlı ailesinin bakıcı arayışını duyan Ceren görüşmelere gitti.

        Olcay, Ceren’den daha deneyimli olan adaydan yana hakkını kullanarak onu bakıcı seçti. Ancak Çifthanlıların evine girmeye kararlı olan Ceren diğer adaydan kurtulmayı başararak amacına ulaştı. Yasemin'in yaşadığı vicdan azabını hafifletmek için Kemal'in eşiyle konuşmaya gittiği anlarda adrenalin doruğa çıktı. Hastanede ses kayıt cihazı yardımıyla ifade veren kişi ise merak uyandırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ