Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zahide Yetiş hamile olduğunu açıkladı! (Zahide Yetiş kimdir?)

        Zahide Yetiş hamile olduğunu açıkladı. Ünlü sunucu, "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim." dedi.

        Sunucu Zahide Yetiş 2014 senesinde Paris’te Cem Arısoy ile hayatını birleştirmişti. Zahide Yetiş hamileliğini ilk öğrendiğinde müjdeli haberi yakın dostu Müge Anlı’ya “Teyze oluyorsun” diyerek verdi. Zahide Yetiş ise bebeğinin cinsiyetini ilk kez yakın dostu Müge Anlı ve doktorundan öğrendi.

        Müge Anlı, sunucu Zahide Yetiş’in bebeğinin cinsiyetinin erkek olacağını açıkladı. Müge Anlı’nın açıklamasının ardından stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

        REKLAM
        .png
        .png

        ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

        Zahide Yetiş Arısoy, (d. 7 Temmuz 1979, Viyana), Türk televizyon sunucusu. 1979 yılında Viyana'da dünyaya geldi. Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yaptı. Birçok programda sunuculuk yaptı. 2009 yılında Kanal D'de yayınlanan Doktorum programıyla tanındı. ATV'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015'ten beri SHOW TV'de haftaiçi her sabah yayınlanan Zahide Yetiş'le programını sunmaktadır. Ayrıca Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! başlıklı bir kitap yazmıştır. Engelli yazar Onur Ustaoğlu'nun yazdığı Hey! Biz de Buradayız isimli sesli kitaba seslendirme ve tanıtımda destek vermiştir

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ