Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Zeljko Obradovic Fenerbahçe Banvit maçı sonrası ne dedi? - Futbol Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Seyircimizin önünde oynamayalı uzun süre olmuştu. Bunu tekrar yaşamak güzel. Özellikle yeni transferler adına taraftarın sevgisini hissetmeleri çok güzel oldu. Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki gibi agresif oynamaya çalıştık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Sezon başı adına fena bir başlangıç değil ama önümüzde çalışmamız gereken uzun zaman var." diye konuştu.

        Takımda geçen sezona göre değişiklikler olduğunu vurgulayan Obradovic, "Geçen sezon Avrupa Ligi'nde oynadığımız Dörtlü Final'den dört oyuncu vardı. Çok büyük fark bulunuyor ve her şey için biraz zamana ihtiyacımız var. Herkesin faydalı olduğu bir takımımız var. Herkes bunu anlamalı. Herkese oynama fırsatı vereceğim ama günün sonunda kaç dakika oynayacaklarına kendileri karar verecek." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Sarı-lacivertli ekibin yeni oyuncularından Jason Thompson ise kendi adına Fenerbahçeli seyircilerin önünde güzel bir başlangıç yaptığını dile getirdi.

        BANVİT CEPHESİ

        Banvit Başantrenörü Saso Filipovski, Fenerbahçe Doğuş'tan basketbol dersi aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, bugün bir basketbol dersi aldık. Yeni ve genç bir takımız. Avrupa Ligi şampiyonuna karşı oynamak kolay olmadı. Henüz onlarla mücadele edecek durumda değiliz. Kendi basketbolumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Kafamızı kaldırıp önümüze bakmalı ve daha çok çalışmalıyız. Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum."

        Banvitli oyuncu Tolga Geçim ise Avrupa'nın en iyi takımına karşı iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ