Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayram Devrek'te coşkuyla kutlandı.

        “19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı” Zonguldak'ın Devrek’ ilçesinde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliklerinin ilki sabah saatlerinde Cumhuriyet Alanındaki törenlerle başladı. Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü yetkilileri tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Devrek Cumhuriyet Alanında düzenlenen kutlamalara geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunması, halk oyunları gösterisi grupların gösterileri ile sona erdi. Programın ardından, çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından plaketler takdimin ardından program sona erdi.

        Düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine; Devrek Kaymakam Vekili Fatih Özcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yörük, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, okul müdürleri, öğretmenler, gaziler, askerler sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler