Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Korkunç görüntüler! İçine şüphe düştü, kamera yerleştirdi

        Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, 29 yaşındaki Erdem T., eşi 27 yaşındaki Tuğba T.'nin 2 yaşındaki kızları Esila'yı darp etmesini evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla kaydederek, evden 3 ay uzaklaştırma cezası almasını sağladı. Erdem T., eşinin Çorlu'da açtığı boşanma davasında mahkemenin kızını geçici velayet ile eşine vermesiyle ise yıkıldı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çocuğun velayeti anneden alınarak babaya verildi.

        DHA'nın haberine göre,ilçede esnaflık yapan Erdem T., 4 yıl önce görücü usulüyle tanıştığı Tuğba T. ile evlendi. Çiftin, 2 yıl sonra Esila adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Erdem T., kızının vücudundaki morlukları görünce eşinin darp ettiğinden şüphelenerek evin salonuna gizli kamera yerleştirdi. Eşinin kızını dövdüğünü gizli kamera tespit eden Erdem T., görüntüler ile polise giderek şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Tuğba T., ardından savcılığa sevk edildi. Savcı, kızını dövmediğini iddia eden Tuğba T.'ye görüntüleri izletti. Tuğba T. hakkında soruşturma açılırken 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Bu sürede Erdem T. Zonguldak'ta, Tuğba T. ise ailesinin bulunduğu Çorlu'da boşanma davası açtı. Tuğba T., kızının geçici velayetini alarak evden uzaklaştırma cezasının bittiği geçen Cuma günü polis ve avukatıyla Gökçebey'deki evine gitti. Erdem T., eşinin mahkeme kararıyla kızını almasıyla bir kez daha yıkıldı. Erdem T.'nin avukatı Ümit Aydemir, karşı tarafın Çorlu'daki mahkemeye verdiği dilekçe ile çocuklarının geçici velayetini aldığını kendilerinin de ellerindeki görüntüleri mahkemeye ulaştırarak velayeti alma talebinde bulunacaklarını söyledi.

        REKLAM

        GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE POLİSE GİTTİ

        Erdem T. kızının geçici velayetinin eşine verilmesine tepki gösterdi. Eşinin, kızını dövdüğünü izleyince dünyasının yıkıldığını belirten Erdem T., "Ben her akşam eve geldiğimde kollarında, ayaklarında morluk izleri görüyordum. Bana düştü, sağa sola vurdu diyordu. Bende her gün çocuk düşer mi diye şüphelendim. Eve gizli kamera yerleştirdim. O görüntüleri gördüğüm zaman başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. O görüntüleri alıp polise şikayette bulundum. Savcı 3 ay evden uzaklaştırma cezası verdi. Eşim Çorlu'ya gitti. Orada dava açmış. Mahkeme kararıyla çocuğumu aldı. Mahkeme bu görüntüleri görse çocuğumu vermez diye düşünüyorum. Onun avukatı da görüntülerden haberi yoktu. Elimde çocuğumu dövdüğüne dair görüntüler olduğunu söyledim. Şimdi çocuğum onun elinde. Çocuğum resmen ölüme gitti oraya. Burada bu şiddeti yapan orada onu yapmaz mı Sosyal hizmetlere başvurdum. Çocuğu her gün kontrol ettiklerini söylediler. Ben mağdurum. Bütün Türkiye'ye sesleniyorum. Benim çocuğumu geri getirin. Çocuğum bensiz uyumaz. Onu geri istiyorum. Ne olursunuz bana yardım edin. Onun elindeyken tehlikede olduğunu düşünüyorum. Ben çocuğumun canından endişeliyim" dedi.

        BABA KIZININ VELAYETİNİ ALDI

        Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Tuğba T.'nin 2 yaşındaki kızları Esila'yı darp etmesini gizli kamerayla görüntüleyen Erdem T., gece saatlerinde Çorlu'ya gitti. Erdem T. anneye verilen geçici velayeti mahkemeye delil olarak sunduğu görüntülerin ardından geri aldı. Görüntülerin mahkemeye sunulmasının ardından velayet konusunda sosyal çalışmacı raporunun sunulmasıyla konunun yeniden değerlendirildiği ve velayetin baba Erdem T.'ye verildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ