Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Ünlülerin bayram paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        MELİS İŞİTEN

        Kucaklaşamadığımız ve sesiyle yetinmek zorunda kaldığımız tüm sevdiklerimize en yakın zamanda sarılabilmek hayaliyle... Affettiğimiz, barıştığımız, "Özür dilerim" diyebildiğimiz, gülüştüğümüz, özgürleştiğimiz ve özgürleştirdiğimiz, kıymet bildiğimiz ve "İyi ki varsın" dediğimiz bir bayram olsun.

        "Evden çıkamıyor" diye üzülmeyip varlığına şükrettiğimiz tüm yaşı büyüklerimizin öpülemeyen pamuk ellerini tutacağınız günler yakın olsun. Bu bayram evlerimize neşe, sağlık, bereket getirsin. Hepimize şifa getirsin.

        Tek başımıza oluşumuza bakmadan ne kadar kalabalık olduğumuzu fark ettiğimiz bir bayram olsun. Son ayrı bayramımız olsun, kahkahamız bol olsun. İyi Bayramlar.

        2

        DEMET AKALIN

        İyi bayramlar. Sağlıklı günler için şükredelim, dua edelim.

        3

        BURCU KARA

        En kötü günümüz böyle olsun. Yeter ki sağlık olsun. Bayramınız kutlu olsun. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öperiz. Hep beraber, huzurla, nice güzel bayramlara...

        4

        ARZUM ONAN

        İki annemle temsili bir bayram sabahı... Bayramı bayram gibi yaşayacağımız zamalara, sağlıkla... Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden sosyal mesafeyle öperim.

        5

        ÖZGÜN

        Mutlu bayramlar hepinize. Sımsıkı sarılabileceğimiz bayramlara...

        6

        DENİZ SEKİ

        Bodrumdan selamlar. Herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. İyi bayramlar.

        10

        BURCU ESMERSOY

        Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden, sosyal mesafeyle öperim.

        11

        VİLDAN ATASEVER

        Bayramımız mübarek olsun. Samimiyetin mesafesizligi ile, sevgi ile... Dokunmadan, göremeden ama muhabbetle geçen bir bayram olsun.

        12

        BERKAY ŞAHİN

        İyi bayramlar gençler. Sevdiklerimizle sağlıklı, huzurlu, bereketli nice bayramlara... Büyüklerimizi aramayı unutmuyoruz. Bu bayram ne börekler ne sarılıp öpüşmeler ne yüksek kahkahalı masalar yok ama olsun. Geçip gittiğinde anlatırken güleceğiniz sağlıklı günlerimiz var.

        13

        DEMET AKBAĞ

        Kendime bayram hediyesi aldım, bu gül fidanını birkaç gün önce. "Balkonumda bana arkadaş olsun" dedim. En kısa zamanda sevdiklerimizle bayramlarda kucaklaşmak dileğiyle, iyi bayramlar.

        14

        NUR FETTAHOĞLU

        Birbirimize sımsıkı sarılacağımız bayramlarımız olsun. İyi bayramlar.

        15

        MÜGE BOZ

        İyi bayramlar. Bu bayram sevdiklerimizle beraber tatile koşamadığımız için biz tatili evimize getirdik. Hepimize mutluluk ve sevgi dolu nice nice bayramlar olsun.