Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Güzel Sözler 14 Mart Tıp Bayramı mesajları yeni 2021! En güzel kısa ve anlamlı tıp bayramı mesajları gönderin!
        1

        Tıp Bayramınız kutlu olsun! Her yıl 14 Mart'ta sadece Türkiye'de kutlanan Tıp Bayramı, sağlık sektöründeki sorunlara dikkat çekilen gündür. Koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza ihtiyacımız ve güvenimiz arttı. Bu zor günlerde onlara desteklerinizi Tıp Bayramı mesajları ile iletebilirsiniz. İşte resimli ve anlamlı 14 Mart Tıp Mesajları

        2

        Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır.” Hazreti Muhammed aleyhisselâm tüm sağlık birimlerinin 14 Mart tıp bayramını kutlarım.

        3

        Sağlıklı mümin, hastalıklı müminden daha iyi, daha üstün ve Allah'a daha sevimlidir." Hazreti Muhammed aleyhisselâm

        4

        Benim ömrümde ırmaklar vardır. Sularında hayallerimi yüzdürdüğüm. Benim ömrümde sevdiklerim vardır. Hayatımın kurtulmasına vesile olan doktorlarım gibi… Tüm sağlık çalışanlarının bayramı kutlu olsun.

        5

        Tıp mensuplarının Tıp Bayramını en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

        6

        Tüm acil sağlık çalışanlarının ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

        7

        14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

        8

        Beni Türk hekimlerine emanet edin. (Mustafa Kemal Atatürk) 14 mart tıp bayramınız kutlu olsun.

        9

        Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.

        İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.