Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Arkadaşı döndü, Fatma aranıyor!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi'ndeki evlerinden dün sabah saatlerinde ayrılan ve iki gündür haber alınamayan 15 yaşındaki iki kız arkadaştan biri evine döndü.

        15 yaşındaki Fatma Barçalar ve Erva Erdoğmuş'tan dün sabah saatlerinden bu yana haber alınamıyor. İki günden bu yana çocuklarını aramadıkları yer kalmayan aileler, kız arkadaştan gelecek güzel haberi bekliyor. Kızların en son Manavgat ilçesinde görüldüğüne dair aldıkları duyumla ilçeye gelip jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan Fatma Barçalar'ın babası ve ağabeyi, kızlarına "Eve dönün" çağrısı yapıp bulunması için herkesten yardım istedi.

        REKLAM

        Kayıp Erva Erdemir'in babası Ahmet Erdoğmuş, kızını dünden bu yana aradığını ve resmi kurumlara bilgi verdiğini belirterek, "Kızım korkmasın, kimin yanındaysa gelsin, onun sonuna kadar arkasındayım. Elimden bir şey gelmiyor yapabileceklerim ancak bu kadar" dedi.

        Erva evine döndü.
        Erva evine döndü.

        ERVA DÖNDÜ, FATMA ARANIYOR

        Ailelerin kayıp başvurusunun ardından Erva Erdemir'den sevindiren haber geldi. Erva evin döndü. Fatma ise halen aranıyor.

        Fatma Barçalar'ın ağabeyi İsmail Barçalar, kardeşinin yanındaki arkadaşıyla birlikte dün sabah saat 08.00 sıralarında evden çıkıp gittiklerini söyledi. İsmail Barçalar, "İki kız arkadaş da kayıp. Gereken her yere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Allah rızası için gören duyan varsa karakol polis, kimi görürseniz bildirip bize yardımcı olun" diye konuştu.

        Kardeşine "Allah rızası için sana bir şey yapmayacağız, herkes arkanda" diyen ağabeyi, "Annen seni bekliyor, baban acı çekiyor" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ