Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 16 yaşındaki fenomen Jojo Siwa'nın serveti dudak uçuklattı
        1

        Amerikalı dansçı, oyuncu ve YouTube fenomeni Jojo Siwa, 16 yaşında olmasına rağmen servet kazanıyor.

        2

        Genç fenomen Siwa, genç yaşına rağmen milyon dolarlarla oynuyor. Peki Siwa, bu şöhreti ve parayı nasıl kazandı dersiniz? Gelin hep birlikte bakalım...

        3

        19 Mayıs 2003'te Nebraska'da dünyaya gelen Joelle Joanie Siwa ilk olarak 2013 yılında sahneyi çıktı. Yarışmada son 5'e kalan genç fenomen şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

        4

        Tam ismi Joelle Joanie Siwa olan Jojo, Dance Moms adlı televizyon programı sayesinde ünlendi. Herkes onu rengarenk kurdaleleriyle tanıdı.

        5

        Celebrity Net Worth'a göre Jojo, ünlendikten sonra tanesi 9 dolardan 40 milyon kurdale toka sattı. Genç yıldız, bu miktarın tamamını cebine koyamasa da her tokadan hatrı sayılır kâr elde etti.

        6

        Saçlarıyla, özellikle de kurdaleleriyle ünlenen Siwa, "Saçlarım toplu olunca kendime daha fazla güveniyorum. Saçlarımın boynuma değmesinden nefret ediyorum" diyor.

        7

        YouTube'da 10 milyonun üzerinde abonesi, Instagram'da ise 9 milyon takipçisi olan genç fenomen, toka satışlarının yanında kazancının büyük bir kısmını sosyal medyadaki reklamlardan elde ediyor.

        8

        Televizyon işleri, kitap satışları, ayakkabı zinciri Payless shoes ile yaptığı iş birliği, kıyafet ve aksesuarları satışından da gelir sağlıyor.

        9

        Ehliyeti olmamasına rağmen BMW marka özel aracıyla seyahat eden Siwa'nın yaklaşık 12 milyon dolarlık bir serveti olduğu tahmin ediliyor.