Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2 Ekim'deki Dolunay burçları nasıl etkileyecek?
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Su gibi akıp giden bir eylül ayından sonra yeni aya giriş yapıyoruz. Bu hafta 29 Eylül’de Satürn retrosu sona ererken derin bir 'oh' çekiyoruz. 2 Ekimde Koç burcunda meydana gelecek Dolunay’la da ekim ayını karşılıyoruz. Dolunay’ın Koç burcunda gerçekleşmesi girişimci ve cesur ruhunuzu körükleyecek. Ayrıca ani öfkelenme problemleri de doğurabilecek… 2 Ekim’de aynı zamanda Venüs Başak burcuna geçiş yapacak… Haftanın son günü de Plüton retrosuna veda edeceğiz. Peki 12 burcu ayrı ayrı neler bekleyecek? 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde!

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya para ile ilgili meseleler damga vuruyor sevgili Koç burçları… Maddi yönden şansın sizlerle olmadığınızı düşünüyorsanız bu haftadan itibaren beklentileriniz karşılanabilir… Örneğin bir yerden para veya kredi bekliyorsanız pozitif haberler alabilirsiniz. Diğer taraftan 2 Ekim’de burcunuzda bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay zamanı fevri hareketlerde bulunabilir, hiç hesapta olmayan işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca elinizden bir para çıkabilir. İkili ilişkilerde ise bir düzene giriyorsunuz… Partnerinizle ilişkiniz istediğiniz gibi ilerliyor.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İkili ilişkileri yoluna soktuğunuz, varsa partnerinizle aranızdaki buzların eridiği bir haftadasınız sevgili Boğa burçları… Geçtiğimiz haftalarda ilgisizlikten dolayı biraz alıngan ve memnuniyetsiz davranmış olabilirsiniz. Ancak bu haftadan itibaren buzlar erimeye başlıyor. 2 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay sağlığınızı etkileyebilir. Bu durumu ciddi algılamayın. Hava değişimiyle alakalı halsizlik, öksürük, soğuk algınlığı nedeniyle enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyer konularına öncelik vereceğiniz bir haftadasınız sevgili İkizler burçları. Öncelikle bu hafta Satürn ve Plüton retrosunun sona ermesi derin bir nefes aldıracak… Öte yandan Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay biraz sert etkiler barındırıyor. Dolunay zamanı çok güvendiğiniz kişilerden beklenmedik sözler duyabilirsiniz. İş hayatınızda da dedikodu ve olumsuz laflara şahit olabilirsiniz. Bu nedenle duygusal kararlar vermemeli ve sizi aşağı çeken kişileri görmezden gelmelisiniz. Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle duygusal başlangıçlar ve ev ile ilgili güzel fırsatlar sizlerle olacak.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada eğitim ve seyahat konuları ön planda olacak sevgili Yengeç burçları… Örneğin yurtdışı konularıyla alakalı güzel haberler duyabilirsiniz. İş için şehir dışında bir eğitime katılmak durumunda kalabilirsiniz. Öte yandan hisleriniz oldukça kuvvetli… 2 Ekim’de ise Koç burcunda sert etkiler barındıran bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanı öfke problemleri yaşamanız, sudan sebepler yüzünden sinirlenmeniz olası. O nedenle gerek kariyer gerekse ev ortamında daha sakin olmalısınız.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada maddi konular ön planda olacak sevgili Aslan burçları… Bu aralar harcamalarınızda artış gözüküyor ve internet harcamalarında ipin ucunu kaçırmışsınız gibi duruyor. O nedenle ödemelerle alakalı sıkışık bir durumun içine girebilirsiniz. 2 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay’da yöneticilerinizle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. İşinizle alakalı can sıkıcı dedikodular duyabilirsiniz. Ya da eski işinizle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. 2 Ekim’de Venüs’ün Başak burcuna geçişi elinize para geçmesini sağlayabilir.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada ilişki ve evlilik konuları ön planda olacak sevgili Başak burçları… Özellikle yaz aylarında zaten ilişkilerden yana oldukça şanslıydınız ve bu şansınız yeni hafta da devam ediyor. Aşkı yeni bulan Başakların karnında kelebekler uçuşuyor. Yaydığınız pozitif enerjiyle kariyerde ve arkadaş ortamında parlıyorsunuz. Eli oldukça açık olan ve para hesabı yapmıyorsunuz fakat Dolunay zamanı bu konuya ağırlık vermeniz gerekecek. 2 Ekim’de meydana gelecek Dolunay’da harcamalarınız artabilir. Zor zamanlar için kenara para ayırmanızda fayda var.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İşlere yetişmekte zorlandığınız, biraz yoğun bir haftaya adım atıyorsunuz sevgili Terazi burçları… Neyse ki bu hafta Satürn ve Plüton retrosunun sona ermesiyle rahatlayacaksınız… Ayrıca yatırımlarınızdan güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Öte yandan Ekim’de meydana gelecek Dolunay, biraz kafa karışıklığına sebep oluyor. Bazı konularda karar vermekte zorlanıyorsunuz ve kararsızlık etrafa dalıp gitmenize neden oluyor. İlişkilerde ise itiraflar söz konusu… Partnerinizden memnun olmadığınız konuları kendisine söyleyebilirsiniz. Fakat Dolunay zamanı sinirler gerilebilir ve siz suçlu durumuna düşebilirsiniz. Bu nedenle sözlerinizi özenle seçmenizi öneririz.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Fakat dikkat etmelisiniz! 2 Ekim’de Koç burcunda meydana gelecek Dolunay’da ağzınızdan yanlış sözler çıkabilir ve kat ettiğiniz onca yol boşa gidebilir. Eğer patron pozisyonundaysanız, birlikte çalıştığınız insanlara fazla eleştiride bulunabilirsiniz. Sözlerinizi daha iyi seçmenizde fayda var. Aşk, ilişkiler ve aile konularında şansınız yüksek… Ailenizle yapacağınız etkinliklerle huzur bulabilirsiniz.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş hayatınız bir süredir oldukça hareketli fakat yeni haftada evinize ve ailenize daha fazla vakit ayırmak istiyorsunuz sevgili Yay burçları… 2 Ekim’de Meydana gelecek Dolunay ise aşk ve ilişkiler konularında etkili olacak… Eğer ne istediğinizi bilmediğiniz bir zaman dilimindeyseniz, her şeye netlik kazandırmak isteyeceksiniz. Ani kararla bazı şeyleri kestirip atabilirsiniz. Kariyerde ise şans sizden yana olacak… Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri ve gelirlerde artış mutlu edecek. Yalnızca soğuk algınlığına karşı kendinize dikkat edin…

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi yardım konularına adayacağınız, sizden küçük akrabalara abilik veya ablalık yapacağınız verimli bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Ayrıca iş stresine biraz ara verip ruhunuzu dinlendirmek isteyeceksiniz… Yeni kitaplar, sanatla ilgili konular ön planda olacak. Aşk ve ilişkilerde oldukça şanslısınız. Ancak Dolunay zamanı aile büyükleriniz arasında stresli durumlar meydana gelebilir… Size fikirlerini dayatmak isteyen kişilere karşı sabrınız taşabilir. Bu nedenle bardağın dolu tarafına bakmanızda fayda var.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde parladığınız, başkalarının dikkatini çektiğiniz verimli bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Kariyerle alakalı yeni teklifler, anlaşmalar ve karlı işler sizleri memnun edecek. 2 Ekim’de Koç burcunda meydana gelecek Dolunay ise sert etkiler barındırdığından mutluluğunuza gölge düşürebilir. Ufak sebeplerden aile içinde sesler yükselebilir. Partnerinizle konuşurken bir anda geçmişte yapılan hatalar gün yüzüne çıkabilir. Geçmiş yerine geleceğe bakmanızda fayda var.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Havaların yavaş yavaş soğumasıyla evinize çekilmeye başladınız sevgili Balık burçları… Bu aralar enerjinizin düştüğünü hissediyor ve somut bir sebep bulamıyorsunuz. Belki halsizlik nedeniyle yalnız vakit geçirmek isteyeceksiniz. 2 Ekim’de meydana gelecek Dolunay’da tahammülsüzlük baş gösterebilir. Özellikle aile büyüklerinizin ne düşündüğüne kafa yormak yerine kendinize odaklanacaksınız. Maddi konularda iyileşme söz konusu…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ