Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2017 Makyaj modelleri - Trend makyaj modelleri

        2017- 2018 sonbahar kış makyaj trendlerinde doğal makyaj, ışıltılı tenler, neon renkler ön plana çıkıyor. İştedaha çok cesur ve canlı renklerin hakim olacağı bir sezonun bizi karşıladığısonbahar makyaj trendleri...

        TAKMA KİRPİK

        Sık ve uzun kirpiklerle gözlere derinlik katmak istiyorsanız bu sezon sizin sezonunuz! Takma kirpikler sayesinde yüzünüzün bütün ifadesini değişecek.

        METALİK RENKLER

        Bu mevsimde metalik göz farları, metalik ojeler, rujlar çok trend. Kahve ve sarı tonlarındaki metalik falar, gözlerinizin daha canlı ve parlak görünmesini sağlayacak.

        İKİ TONLU DUDAKLAR

        90'lı yıllarda meşhur olan iki renkli dudaklar bu sene de revaçta. Bordo-kırmızı, kırmızı-pembe renk geçişleriyle dudaklarınızı daha da dolgun gösterebilirsiniz.

        REKLAM

        RENGARENK FAR VE EYELİNER'LAR

        Makyajda cesursanız hoşunuza gidebilecek makyaj trendleri de mevcut! Mat renklerdeki mor, sarı, yeşil, turuncu, mavi farlarla tüm dikkatleri göz makyajınıza çekebilirsiniz.

        KIZIL TONLAR

        Kızıl ve kiremit rengi farlarla yaratılan dumanlı göz makyajı sayesinde kahverengi gözlerinize derinlik kazandırabilirsiniz.

        DAĞINIK KAŞ

        Doldurulduğu ya da boyandığı çok belli olan kaşlar sonbaharda yerini doğal kaşlara bıraktı. Taranmamış, dağınık kaşlar hem daha genç gösterip hem de canlı bir hava katıyor.

        PARLATICILAR

        Mat rujların aksine bumevsim gloss'lar ve açık renkli dudak parlatıcıları oldukça moda! Ağır bir ruj yerine şeffaf dudak parlatıcısıylagünlük makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

        AYDINLATICILAR

        Islak bitişli fondötenler ve elmacık kemiklerini vurgulayan yoğun aydınlatıcılar sayesinde soğuk aylarda da yaz ışıltısını cildinize yansıtabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ