Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA | 2022 model Galatasaray! 8 oyuncu gidiyor! - Günün Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        11 Haziran'da yeni başkanını seçecek Galatasaray'da A Takım kadrosunda belirsizlik sürüyor.

        2

        Sarı-kırmızılılarda 1 Haziran 2022 itibarıyla sekiz futbolcunun sözleşmesi sona erdi ve Galatasaray'ın yeni başkanını seçmeyi beklemeye başladı.

        3

        Barcelona'dan kiralanan Inaki Pena, Fiorentina'dan kiralık olarak kadroya katılan Erick Pulgar ve sezon başında Brentford'dan kiralanan Halil DervişoğlU, 1 Haziran itibarıyla Galatasaray futbolcusu değil.

        4

        Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmeleri sona eren Fatih Öztürk, Semih Kaya, Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Arda Turan da resmi olarak Galatasaray'ın futbolcusu değiller.

        5

        Ryan Babel, Semih Kaya ve Arda Turan'ın 11 Haziran'ı beklediği ve seçilecek yeni yönetime göre karar verecekleri öğrenildi.

        6

        Futbolu bırakıp bırakmayacağı henüz belirsiz olan ve Atletico Madrid'den altyapı için teklif aldığı belirtilen Arda Turan'ın da önceliğinin Galatasaray olduğu kaydedildi.

        7

        Ryan Babel'in de Galatasaray ve İstanbul'da mutlu olduğu, yeni yönetimle masaya oturup maaş konusunda ortak noktada buluşmaları durumunda sarı-kırmızılılarda kalmaya sıcak baktığı da iddia ediliyor.

        8

        GENÇLER KIYMETE BİNDİ!

        Gelecek sezon Avrupa'da olmayacak ve gelirleri bu nedenle azalacak olan Galatasaray'da Florya'daki gençler de kıymete bindi!

        9

        Sarı-kırmızılılarda her iki başkan adayının da sportif direktörlük için aynı isimle çalışmayı planladığı, genç futbolcuların da kadro planlamasında yer aldığı belirtiliyor.

        10

        Özellikle Hamza Yiğit Akman, Emir Tintiş, Eren Aydın, Emirhan Kayar ve Mehmet Aslanboğa'nın bu sezon A Takım yapılanmasında bulunması planlanıyor.

        11

        Diğer yandan Galatasaray ile hala profesyonel sözleşme imzalamayan Emir Tintiş'in durumu da belirsizliğini koruyor.

        12

        Kariyerinin ilk yıllarında sol açıkta oynarken sol beke devşirilen ve buradaki performansıyla herkesin dikkatini çeken Emir'in Bartuğ Elmaz gibi yurt dışına gidebileceği kulislerde konuşuluyor.

        13

        2005 doğumlu olmasına rağmen U19 Takımıyla maçlara çıkan ve Kırgızistan A Milli Takımı'na gitmemesi istenen Beknaz Almazbekov da üzerine titrenen oyuncuların başında geliyor.

        14

        Alt yaş gruplarında yeteceği ile büyük fark yaratan Beknaz'ın da A Takımda zaman zaman görev yapabileceği kaydediliyor.

        15

        EREN, YUNUS VE EMİN GÖZ DOLDURDU

        Bonservisleri Galatasaray'da bulunan ve geçen sezon kiralık gittikleri kulüplerdeki performansıyla adlarından söz ettiren genç futbolcular da merakla bekleniyor.

        16

        Adana Demirspor'da lige damga vuran ve A Milli Takıma davet edilen Yunus Akgün'e şimdiden gelecek sezonun yıldızı gözüyle bakılıyor.

        17

        Galatasaray'da iki başkan adayının da seçim sonrasında iç transferde önceliklerinin Yunus Akgün olduğu öğrenildi. 2024'te sözleşmesi bitecek Yunus’un kontratının yenilerek, yıllık ücretinde artışa gidilmesinin planlandığı belirtildi.

        18

        Niğde Anadolu FK'da geçirdiği sürede göz dolduran ve U19 Milli Takımı'nın da yıldızlarından olan Eren Aydın'a da birçok kulüpten ilgi bulunuyor.

        19

        1. Lig'den birçok kulübün yanı sıra Belçika ve Avusturya Bundesliga'dan da Eren için temas kurduğu, genç futbolcunun A Takımda şans bulamaması durumunda bu kulüplere transfer olmayı düşünebileceği de belirtildi.

        20

        Boluspor'da düzenli olarak forma giyen ve yakından takip edilen Emin Bayram ile geçen sezon 1. Lig'de en çok kurtarış yapan kaleci olan Batuhan Şen'in de gelecek sezon A Takımda yer alması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ