Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Mars Koç burcuna geçiyor... İşte burçlara etkileri ve haftalık burç yorumları
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Merkür retrosunun gölgesinde bir haftadan geçiyoruz. Geçtiğimiz hafta Yengeç burcunda başlayan Merkür gerilemesi daha sakin ve dikkatli hareket etmemiz konusunda uyarıda bulunuyor. Ancak 21 Haziran’da meydana gelen Güneş Tutulması ise daha keyifli günlerin yakın olduğuna işaret ediyor. Öte yandan bu hafta 23 Haziran’da Balık burcunda başlayan Neptün retrosuna dikkat etmek gerekiyor. Çünkü karar almakta zorlanabilir, duygusal düşüncelere kapılabilirsiniz. Bu haftanın iyi haberi ise Venüs retrosunun 25 Haziran’da sona ermesi... Venüs retrosunun sona ermesiyle ikili ilişkilerde derin bir nefes alacaksınız. Haftanın son gününden itibaren başarı kapınıza geliyor. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 22-28 Haziran haftalık burç yorumları için detaylar haberimizde.

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Evliliğinizden daha keyif alacağınız, maddi konuları düzene oturtacağınız güzel bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Ancak yine de geçen hafta başlayan Merkür retrosu nedeniyle parasal konulara iki kez dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca eğitim konularına, sınav dönemlerine dikkat etmeli eğer akademisyenseniz iş arkadaşlarınıza karşı sakin olmalısınız. Geçtiğimiz haftanın son günü gerçekleşen Güneş Tutulması nedeniyle aileye yeni bir bebek katılabilir. İkili ilişkilerde yüzünüz gülebilir. Zira Venüs retrosunun sona ermesi de bunu destekler nitelikte. Haftanın son günü Mars’ın burcunuza geçişiyle başarılı bir kariyer hayatına hazır olun. Çalışarak, çabalayarak istediklerinizi elde edeceksiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde işlerin yolunda gözükmediği bir haftadasınız sevgili Boğa burçları… İstediğiniz haberleri bir türlü alamıyorsunuz. Ya da kariyerle ilgili olumsuzluğa kapılıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta başlayan Merkür retrosu kariyerde ciddi adımlar atmamanız gerektiğinin sinyalini veriyor. Hatta iş arayan bir Boğa burcuysanız yeni başvuruları 12 Temmuz sonrasına bırakmanızda fayda var. Öte yandan bu hafta Venüs retrosunun sona ermesiyle ikili ilişkilerde keyifli bir zaman dilimi başlıyor. Bunun yanında dış görünüşünüze çeki düzen verebilirsiniz. Haftanın son günü ise kariyerde yaşadığınız olumsuzluklardan arınacak ve hayata daha pozitif bakmayı öğreneceksiniz.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde biraz hırslı davrandığınız ve ikili ilişkilerde agresif olabileceğiniz bir haftadasınız sevgili İkizler burçları… Örneğin geçtiğimiz hafta başlayan ve etkileri 12 Temmuz’a kadar sürecek olan Merkür retrosunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Patronlarınızla aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Zaten bu haftaki Neptün retrosu da kariyerde birtakım sıkıntılara işaret ediyor. Kariyerde hırsınızın kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz. Ancak retronun devam etmesi her şeyin olumsuz olacağını söylemiyor elbette. Maddi olarak mutluluk verici haberlere uyanmanız olası. Ayrıca Venüs retrosunun sona ermesiyle yalnızlar yeni bir birlikteliğe adım atabilir…

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok görüşeceğiniz, onlara vakit ayırıp sorunlarını dinleyeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Ancak Merkür retrosunun burcunuzda gerçekleşmesi duygusal konularda içinize kapanabileceğinizi söylüyor. İkili ilişkilerde gergin söylemler, seslerde yükselmeler meydana gelebilir. Geri dönülemez sonuçlar doğuracak cümleler söylemek yerine düşünmeli, yeni bir ilişki için de retro sonrasını beklemelisiniz. Ancak 25 Haziran’da Venüs retrosunun bitişi ilişkileri yoluna sokacak bizden söylemesi... Haftanın son gününde ise Mars Koç burcuna geçecek. Kariyerde istediğiniz başarıya ulaşmanız için daha fazla çaba harcamanız gerekebilir.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Evinizde, ailenizle vakit geçireceğiniz bir haftadasınız sevgili Aslan burçları… Evde vakit geçirirken de biraz geçmişe dalıp gideceksiniz. Eğer yalnızsanız eski sevgiliniz sizinle iletişime geçebilir. Ancak Merkür retrosu devam ederken bu sürecin aldatıcı olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Eski sevgilinizle aranıza mesafe koymalı ve farklı alanlara yönelmelisiniz. Haftanın ikinci gününden itibaren parasal konularda açılabilir, gelecek kaygısı yaşayabilirsiniz. Bu nedenle kariyerinizde yeni yollar çizeceksiniz. Belki de yeni bir kurs, dil eğitimi ya da yurt dışı seminerlerine bakarak kariyerde güçlenmek, farklı dallara yönelmek isteyeceksiniz.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşkta içinizin kıpır kıpır olacağı bir haftadasınız sevgili Başaklar. Zira 25 Haziran’da Venüs retrosunun sona ermesi de partnerinizle keyifli planlar yapabileceğinizi söylüyor. Ancak yeni ilişkiler için pek de doğru bir zaman değil. Çünkü geçtiğimiz hafta başlayan ve 12 Temmuz’a kadar devam edecek bir Merkür retrosu var. Hem Merkür hem de Neptün retrosunda ikili ilişkilerde olumsuz düşünebilirsiniz. Kendinizden beklenmeyecek davranışlar sergileyebilirsiniz. Haftanın son gününden itibaren ise gelir ve gider dengelerinizi ayarlamaya çalışacaksınız. Hatta para kazanmak için kendinizi yeni projelerde bulabilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bir süredir ertelediğiniz planlara yoğunlaşacağınız pozitif bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Tabii bir yandan da Merkür retrosu 12 Temmuz’a kadar devam ediyor. Retro zamanı çok çalışıp çabalasanız dahi işlerinizden istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Ya da ev ile alakalı planlarda yavaşlamalar meydana gelebilir. Her alanda ufak tefek pürüzlerin çıkabileceğini hatırlayarak devam etmelisiniz. Zira geçtiğimiz pazar gerçekleşen Güneş Tutulması’da zor yoldan başarıya ulaşabileceğinizi söylüyor. Mars’ın Koç burcuna geçişiyle çalışmadan, çabalamadan mutluluğa ya da başarıya ulaşmanız zor. Bu nedenle sabretmeli ve güzel günlerin gelmesini beklemelisiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde yoğun geçen bir haftanın ardından daha sakin bir süreç sizleri bekliyor sevgili Akrep burçları… Varsa çocuğunuzla, eşinizle, ailenizle bol bol vakit geçireceksiniz. Ancak devam eden Merkür gerilemesinde dikkat etmeniz gereken hususlar var. Örneğin öğrenci Akrepler bu dönemde başvurulara, sınavlara dikkat etmeli ve her şeyi iki kez gözden geçirmeli. Diğer yandan da bu hafta 25 Temmuz’da Venüs gerilemesi bitti. Aşkta şanslı bir sürece giriyorsunuz fakat her şeyin olumsuz tarafını görme eğiliminiz var. Son olarak 28 Haziran’da Mars’ın Koç burcuna geçişiyle kariyerde başarıyı zor yollardan elde edebilirsiniz. Bu nedenle yarı yolda pes etmemelisiniz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta yeni başlangıçların haftası olacak sevgili Yay burçları… Örneğin kendinize yeni bir kariyer ya da yetenek edinebilirsiniz. Ya da ikili ilişkilerde kırgınlıkları geride bırakarak daha sağlam birlikteliklere imza atabilirsiniz. Kalbi boş olan Yay burçları ise yeni ortamlarda romantik arkadaşlıklar kazanabilir. Zaten bu hafta Venüs retrosunun bitişiyle de keyfiniz yerine gelecek. Ancak 12 Temmuz’a kadar devam edecek Merkür retrosunda herkese ve her şeye güvenmemenizde, yeni başlangıçlara dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca aile ile ilgili birtakım meseleler gün yüzüne çıkabilir.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftaya aşk ve ilişkiler damga vuruyor sevgili Oğlak burçları… İşe bir süre ara vereceğiniz, partnerinizle daha çok vakit geçireceğiniz bir haftadasınız. Fakat geçtiğimiz hafta başlayan Merkür gerilemesi, birlikteliklerde yanlış anlaşılmaların yaşanabileceğini söylüyor. Karşınızdaki kişilerin gösterdiği ufak alınganlıkları görmezden gelmeli ve büyütmemelisiniz. Yoksa ufak atışmalar büyük kavgalara dönüşebilir. Ancak üzülmeyin… 25 Haziran’da Venüs retrosunun bitişiyle ilişkilerde daha da rahatlayacaksınız. 28 Haziran’da Mars’ın Koç burcuna geçişiyle ailenizden bir büyükle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Anne veya babanızdan uzakta yaşıyorsanız onların yanına gidebilirsiniz. Ayrıca bu aralar taşınmak için ev bakabilirsiniz.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Kova burçları, hem koronavirüs süreci hem yoğun iş hayatı bu aralar seyahat etme isteğinizi yoğunlaştıracak. Yerinde durmayan, farklı yerler görmek isteyen Kova burçları, bu aralar sosyal mesafeli tatil seçeneklerine göz gezdirebilir. Ancak Merkür gerilemesi devam ederken her ayrıntıyı düşünmeli ve gideceğiniz yeri iyice incelemelisiniz. Yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 25 Haziran’da Venüs retrosunun bitişiyle arkadaşlarınıza daha çok vakit ayıracaksınız. Fakat maddi durumunuza dikkat etmelisiniz. Çünkü harcamalarınızı artırabilirsiniz. Haftanın son günü Mars’ın Koç burcuna geçişiyle de iletişim yönünüz kuvvetlenecek. Daha fazla insanla tanışacaksınız.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Balık burçları… Yeni haftaya girdiğinizde maddi konular zorluk çıkarabilir, eğer tek yaşıyor ve evden çalışıyorsanız giderlerinizle alakalı sıkıntıya düşebilirsiniz. Para konularını hesaplamayı sevmeyen ve eli açık olan Balık burçlarının bu dönem tutumlu olması gerekecek. Özellikle de Merkür gerilemesi devam ederken… Retro döneminde harcamalar, birden çıkan masraflar ve giderlere dikkat etmenizde fayda var. Ancak aşk ve ilişkilerde şanslısınız. Çünkü Venüs retrosu sona erdi. Bu haftadan itibaren temmuz ayına kadar partnerinizle aranızın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Bebek istiyorsanız müjdeli haberler alabilirsiniz. Yalnızsanız da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ