Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig 3 büyüklerden ayrılan futbolcular ne durumda? - Haberler - Futbol Haberleri
        1

        Sezon başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Avrupa'ya giden futbolcular neler yapıyor? Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin, Süper Lig'in eski yıldızlarının performansını derledi...

        2

        GARY MEDEL - BOLOGNA

        12'si ilk 11'de, toplam 13 maça çıktı. Agresif bir görüntü sergiledi. 7 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Takımı Bologna 25 hafta sonunda ligin orta sıralarında.

        3

        CYLE LARIN - ZULTE WAREGEM

        Fırtına gibi başladığı sezonda bildiğimiz Larin'e döndü. Ligde son 11 maçta golü yok. (Son golü 23 Kasım 2019'da) Ligde 27, kupada 4 maçta oynadı. 9 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Belçika ekibinin 2.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı merak konusu...

        4

        ADRIANO - ATLETICO PR

        Yeni takımında istikrar sağlayamadı. Temmuz sonunda transfer olduğu Atletico Paranaense'de 13 maçta forma giydi. 1 golü, 1 asisti var.

        5

        SHINJI KAGAWA - REAL ZARAGOZA

        Kimsenin anlam veremediği şekilde İspanya 2. ligine gitti. Lig ve kupada toplam 24 maçta oynadı, 2 gol attı ve 2 asist yaptı. Takımı ligde şampiyonluk yarışı verirken, Kagawa eski performansından uzak.

        6

        ARAS ÖZBİLİZ - PYUNİK

        Ermenistan liginde 8 maçta oynadı. 2 gol attı, 3 asist yaptı.

        7

        NICOLAS ISIMAT-MIRIN - TOULOUSE

        Ligde 14 maçta oynadı, 1 golü var. Takımı ligin dibine demir attı, 26 maçta 13 puan topladılar.

        8

        ISLAM SLIMANI - Monaco

        En büyük sürpriz! Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen, koca sezon sadece 1 gol atabilen Slimani, Monaco'da tam anlamıyla patladı. 16 maçta 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Teknik direktör değişimi sonrası bir süre formayı kaybeden Slimani, son maçlarda tekrar 11'e girdi. Devre arasında adı Manchester United ve PSG gibi kulüplerle anıldı.

        9

        ELJİF ELMAS - NAPOLİ

        Türkiye'de yaz transfer döneminin en sansasyonel imzasını attı. Henüz takıma alışmış gibi görünmüyor. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 22 kez formayı giydi ancak sadece 2 maçta 90 dakika sahada kaldı. 1 gol kaydetti. Takıma yavaş yavaş ısınıyor.

        10

        MICHAEL FREY - NÜRNBERG

        Almanya 2. liginde düşme hattına yakın Nürnberg'de sürekli 11'de forma giyiyor. 19 maçta sadece 4 gol atabildi, 2 de asist yaptı. Fenerbahçeliler, Alman ekibinin satın alma opsiyonunu kulanmasını bekliyor.

        11

        MATHIEU VALBUENA - OLYMPIAKOS

        Başarılı çizgisini bozmadı. 35 yaşındaki oyuncu toplam 29 maça çıktı, 8 gol attı ve 12 asist yaptı.

        12

        DIEGO REYES - TIGRES

        Başarısız Avrupa kariyerinin ardından ülkesine döndü. Sakatlıklar yaşadı, son dönemde forma giymeye başladı. 8 maçta şans buldu.

        13

        ROMAN NEUSTADTER - DİNAMO MOSKOVA

        Fenerbahçe'deki gibi istikrarsız bir görüntü çiziyor. 19 haftası geride kalan ligde 10 maçta oynadı.

        14

        ROBERTO SOLDADO - GRANADA

        Ülkesine döndü, büyük coşkuyla karşılandı. Takımı 25 maç sonunda La Liga'da 9. sırada. 21 maçta 2 gol attı, 4 asist yaptı. 10 sarı kart gördü!

        15

        İSMAİL KÖYBAŞI - GRANADA

        Sürpriz bir transferle İspanya'ya gitti, Soldado'yla takım arkadaşı oldu. Ancak Soldado'yu daha çok antrenmanlarda görebiliyor. Ligde sezon başından bu yana sadece 136 dakika forma giydi. Kupada ise 3 maçta oynarken 1 gol atmayı başardı.

        16

        BERKE ÖZER - WESTERLO

        Tecrübe kazanması için gittiği Westerlo'da formayı kaptı. 21 maçta 20 gol yedi. Fenerbahçe'ye iyi bir şekilde dönecek gibi görünüyor.

        17

        ANDRE AYEW - SWANSEA

        Fenerbahçe'nin geçen sezonki bir diğer pişmanlığı... Şu sıralar Fenerbahçe'deki görüntüsünden çok daha iyi seviyede. 32 maçta oynarken 11 gol ve 5 asiste imza attı. Takımı Championship'in orta sıralarında yer alıyor.

        18

        YASSINE BENZIA - OLYMPIAKOS / DIJON

        Çizgisini bozmadı. Fenerbahçe'de olduğu gibi Olympiakos'ta da kötüydü. 9 maçta oynadı, gol ve asist çıkaramadı. Devre arasında Dijon'a transfer oldu. 4 kez sahaya çıktı, yine skor üretemedi.

        19

        FERNANDO - SEVILLA

        Galatasaray için kayıp, Sevilla için kazanç oldu. Zirvenin 1 tık gerisinde yer alan takımının vazgeçilmezi. 25 maçın 23'ünde ilk 11'de sahaya çıktı. 1 gol attı, 2 asist yaptı.

        20

        MBAYE DIAGNE - CLUB BRUGGE

        İyi başladı, 6 maçta 4 gol attı. Real Madrid maçında takımın kaptanı ve penaltıcısı Vanaken'in elinde topu alarak penaltı kullandı. Golü atamadı, takımı da 1-0 yenildi. Bu olayın ardından Brugge tarafından silindi. 2 Kasım 2019'dan bu yana sahaya çıkmadı.

        21

        KOSTAS MITROGLOU - PSV EINDHOVEN

        Eski günlerinden çok uzakta... Galatasaray'da kayıp olarak değerlendirilen Yunan oyuncuda değişen bir şey yok. Sadece 1'i ilk 11'de olmak üzere toplamda 16 maça çıktı, 3 gol atabildi.

        22

        VALENTINE OZORNWAFOR - ALMERIA

        Galatasaray'da hiç oynamadan kiralandı. Tecrübe kazanması için gittiği İspanya 2. liginde sadece 4 maçta forma giydi. 1 golü var.

        23

        RECEP GÜL - WESTERLO

        Yine faydasız bir kiralama operasyonu. Belçika 2. liginde bugüne kadar yalnızca 12 dakika süre aldı.

        24

        SİNAN GÜMÜŞ - GENOA

        Sözleşmesi bitince İtalya'ya uçtu. 3 maçta oynadı, toplam 95 dakika sahada kaldı. Umduğunu bulamadı. Devre arasında Antalyaspor'un yolunu tuttu. 5 maçta 3 gol ve 1 asistle çok iyi bir dönüş yaptı.

        25

        HENRY ONYEKURU - MONACO

        Kiralık sözleşmesinin bitmesiyle Everton'a döndü. Galatasaray'da kalmak istiyordu. 13.5 milyon euro bonservisle Monaco'ya gitti. Bekleneni veremedi. 4 maçta, 160 dakika süre aldı. 1 asisti var. Devre arasında Cimbom'a döndü.

        26

        BADOU NDIAYE - STOKE / TRABZONSPOR

        Stoke'ta kalmak istemeyen ancak takım bulamayan Ndiaye, yavaş yavaş takımına ısındı. 13 maçta oynadı, skora katkısı olmadı. Devre arasında yine Türkiye'ye geldi. Trabzonspor'la şampiyonluk için mücadele ediyor. 5 maçta 2 asist yaptı, takımın değişmezi oldu.

        27

        SEMİH KAYA - SPARTA PRAG

        22 haftası geride kalan Çek liginde 10 maçta oynadı, 2 de gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ