Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 4 kilo hafifledi! Tüylerin altından bakın ne çıktı... - Haberler

        ABD'nin Nebraska eyaletine bağlı Omaha kentinde yakın zamanda ölen sahibinin evinde bulunan ve tüylerinin keçeleşmesi nedeniyle görünmez hale gelen köpek,evi temizlemek için gelen görevliler tarafından bulundu.

        Gerekli tedavinin uygulanması için bölgedeki bir hayvan barınağına götürülenEllie Mae isimli 11 yaşındaki shih tzu cinsi köpeğin hali içler acısıydı.

        KÖPEĞİ TÜYLERDEN ARINDIRMAK İÇİN...

        Tüylerdenhareket dahi edemeyen köpeğe öncelikle sakinleştirici ilaç verilip solunum tüpü takıldı.Barınak çalışanları köpeği tüylerden arındırmak için büyük çaba verdi.

        REKLAM

        Sahibi birkaç yıl önce vefat eden ve bu süreçte sahiplendirilemeyen köpeğin tek sorunu tüyleri değildi. Veteriner hekimlerköpeğin tüylerini keserken 20 santim uzunluğuna yakın tırnakları olduğunu öğrendi.

        Ellie Mae tıraş edildikten sonra 4 kilo hafifledi.Bir saatten fazla sürede tüyleri ve tırnakları kesilen köpeğin son hali görenleri duygulandırdı.

        Barınak çalışanları eğer birkaç gün daha geç kalınsaydı köpeğin ölebileceğini belirtti.Antibiyotik tedavisi görenköpek, şimdi sahiplendirilmeyi bekliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ