Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 7 MART BAŞAK BURCU DOLUNAYDAN ETKİLENECEK BURÇLAR | Dünyada ve ülkemizde çalışma hayatı ve sağlık konuları ön plana çıkıyor: Sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var!
        1

        7 Mart Başak burcunda dolunayının burçlara etkileri, astrolojiye ilgi duyanların gündeminde yer alıyor. 7 Mart 2023 günü saat 15:40’da Başak burcunun 16. Derecesinde bir Dolunay meydana geliyor. An derecesi Mars gezegeniyle belli derecede yakınlık gösterdiği bu dönemde sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Ayrıca kavgalar, kazalar, kesikler bu dönemde de dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alıyor. Astrolog Korhan Kılınçkaya, HT Hayat'ta 7 Mart Salı günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay'ı ve bu Dolunay'ın burçlara etkilerini kaleme aldı. İşte, 7 Mart Başak burcunda dolunayın burçlara etkileri...

        2

        ÇALIŞMA HAYATI VE SAĞLIK KONULARI GÜNDEME GELİYOR!

        Başak burcu toprakla, düzenle, detaylarla, iş hayatıyla, bizi uğraştıran, sorgulamamızı, detaya inmemizi, analiz yapmamızı gerektiren hatta bizi bir nevi köleleştiren işlerimiz ile alakalıdır. Ayrıca Başak sağlık ve temizlik konuları ile de yakından alakalıdır. Bu dönemde iş dünyası, toprak ve tarım ile ilgili konular, çalışma hayatı ile ilgili konular ve sağlık konuları dünyada, ülkemizde ve kişisel hayatlarımızda ön plana çıkacak.

        3

        SÖZEL TARTIŞMALARDAN UZAK DURMAKTA FAYDA VAR

        An derecesi Mars gezegeniyle belli derecede yakınlık gösteriyor. Bu dönemde sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Ayrıca kavgalar, kazalar, kesikler bu dönemde de dikkat edilmesi gereken konular arasında.

        4

        BU DÖNEMDE DAHA ÖN PLANDA OLACAĞIZ!

        An haritasının yükselen’i de Aslan burcuna düşüyor. Bu da bu dönemde biraz daha ön planda olabileceğimiz, kendimizi ifademizle ilgili konuların da ön planda olabileceğini gösteriyor ki Aslan burcunun yöneticisinin Balık’ta olduğunu düşünürsek, yine işin içerisine Başak gibi hizmet konuları, fedakarlık konularının da gireceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

        5

        EGOSAL ÇATIŞMALARLA ÇOKÇA KARŞILAŞABİLİRİZ

        An derecesi ALTAIR sabit yıldızı ile kavuşum açısı içerisinde. Bu da Mars açısında da olduğu gibi tekrarlayan bir cesaret vurgusuna sahip. Karanlık tarafları da Mars ile ortak olan bi sabit yıldızın karanlık tarafı agresyon ve öfkenin kurbanı olmak. Bu döenmde egosal çatışmalarla çokça karşılaşabiliriz. İşte 7 Mart Başak burcunda dolunayının burçlara etkileri:

        6

        Yükselen Koç

        En çok sağlık, iş ve iletişim trafiği etkileri Yükselen Koç’lar tarafından hissedilecek. Bu dönemde yeni iş anlaşmaları yapabilir, yeni sağlık rutinlerine başlayabilir, işiniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir.

        7

        Yükselen Boğa

        Yükselen Boğa’lar için aşk, eğlence, yaratıcılık ve varsa çocuklar konusu ön planda. Gündemlerine yeni bir spor rutini ekleyebilirler zira bu dönemde başlayacakları sportif aktivitelerden çok fayda sağlayacaklar. Hobilere ve varsa sahne konularına da ağırlık verebilirler.

        8

        Yükselen İkizler

        Yükselen ikizler için ev, aile, yuva, gayrimenkul konuları ön plana çıkacak. Gayrimenkul yatırımları, arkadaşlarıyla evde geçirecekleri aktiviteler veya ortak bir amaç için çalışma konuları bu dönemde fayda getirecek konular arasında.

        9

        Yükselen Yengeç

        Yükselen Yengeç için iletişim, kardeşler, akrabalar, yakın çevre, yolculuklar ve eğitim konuları ön planda. Üzerinde daha fazla düşünmek ve çalışmaları gereken, detay ve sorumluluk gerektiren yazı ve eğitim işleri gündemde olacaktır.

        10

        Yükselen Aslan

        Yükselen Aslan’lar için finansal konular, sahip oldukları mallar ve para konuları ön planda olacak. Para konusunda sorumluluk almaları gereken, hesap yapmaları gereken bir dönemdeler. Kariyer’den kazandıkları gelirlerde artış olabilir. Finansal pazarlıklar için uygun bir dönem.

        YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ