Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos ABD’li model Olivia Culpo: Sosyal medya kandırabilir - Magazin haberleri 2019
        1

        ABD’li model Olivia Culpo, son dönemde yaşadığı ruhsal değişimleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        2

        "HER ŞEY MÜKEMMELMİŞ GİBİ DAVRANIYORDUM"

        İki farklı selfie'sini paylaşan model, "Birkaç ay önce çektiğim ikinci karede, depresyondaydım. İştahım yoktu, çok içiyordum, sigara kullanıyor, uyuyamıyor ve yiyemiyordum. Ama yine de sosyal medyada her şey mükemmelmiş gibi davranıyordum" dedi.

        3

        "VÜCUDUMA DOĞRU DAVRANIYORUM"

        İlk fotoğrafı ise birkaç gün önce çektiğini ve daha sağlıklı göründüğünü belirten Culpo, "İştahımı geri kazandım ve vücuduma doğru davranıyorum" açıklamasını yaptı.

        4

        "SOSYAL MEDYA KANDIRABİLİR"

        Culpo, "Hepimiz Instagram’ın 'ışıltılı dünyası'na alışkınız. Bu platform, herkesin en iyi versiyonunu gösterdiği halidir. Bizleri, diğerlerinin dünyalarında her şeyin süper olduğuna inandırarak kandırabilir. Bu doğru değil. Aslında çok benzeriz, iyi-kötü günlerimiz oluyor. Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez, bu nedenle kıyaslama yapmak, adil olmaz" şeklinde konuştu.

        5

        "SABIRLI OLMALISINIZ"

        "Sizi seviyorum!" diyen ünlü model, "Umarım bu paylaşımım kötü zamanlar geçirenlere yardım eder. Sabırlı olmalı ve o dönemin de geçeceğini bilmelisiniz. Hiçbir filtre, hayatın iniş-çıkışlarını düzenleyemez. Kusurlarımız ve zorluklar da bizi birbirimize bağlar. Bunu ne derece iyi anlarsak, hayat serüvenimiz de o kadar kolay ve ödüllendirici olur. Sizi seviyorum!" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ