Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Abdülkadir Ömür ile Eljif Elmas mest etti - Trabzonspor Haberleri

        Evet, ne yazıkki kulüplerimiz alt yapıdan yeteri kadar oyuncu çıkaramıyor... Ne yazık ki, ‘ununu elemiş, eleğini asmış’ isimlere astronomik rakamlar ödeniyor. Ne yazık ki profesyonel seviyeye kadar yükselen yetenekler, A takıma çıktıklarında bir bir kayboluyor. Gazete Habertürk'ün haberine göre, Trabzon ile Fenerbahçe arasında oynanan kritik mücadelede Türk futbolunun geleceği adına umut verici görüntüler ortaya çıktı.

        ABDÜLKADİR 4. ASİSTİNİ YAPTI

        Ersun Yanal’ın ardından Rıza Çalımbay’ın da düzenli olarak şans verdiği Abdülkadir Ömür, Burak Yılmaz’ın attığı golde akıl dolu bir asist yaptı. Attığı havadan ara pası ile Sarı-Lacivertli stoperleri çaresiz bırakan 18 yaşındaki yetenek, bu sezon ligdeki 4. asistine imza attı. 1 de golü bulunan Ömür gibi tam not alan bir diğer oyuncu da Fenerbahçe’deydi...

        YARIM SAATTE MEST ETTİ

        Van Persie’nin ayrılığı sonrası yabancı kontenjanından kendisine yer bulup kadroya giren Eljif Elmas, Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig’deki ilk resmi maçına çıktı. 64’te Hasan Ali ile yer değiştiren 18 yaşındaki futbolcu, son yarım saatte 4 ikili mücadele kazanıp 3 top çalarken, ayağına aldığı topları sürekli dikine kullanarak gelecek adına umut verdi. Maçtan sonra konuşan Eljif, “Sürpriz oldu, ilk defa resmi maça çıkıyorum. Başlarda heyecanlıydım. Benim için iyi geçti. Hala takıma giremedim ama yavaş yavaş inşallah her şey iyi olacak” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ