Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adam Levine'den 'ihanet' iddialarına yanıt! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Behati Prinsloo ile üçüncü bebeklerini bekleyen şarkıcı Adam Levine'in hamile eşini aldattığı iddiaları ortaya atılmıştı.

        2

        Sosyal medya fenomeni Sumner Stroh, paylaştığı videoda Levine'in, kendisine Instagram üzerinden mesaj attığını ve o zamandan bu yana da kapalı kapılar ardında bir ilişkileri olduğunu ileri sürmüştü.

        3

        "DOĞACAK BEBEĞİNE BENİM ADIMI KOYMAK İSTEDİ"

        Summer Stroh, hatta iddiasını bir adım daha ileri taşıyarak Levine'in doğacak bebeğine kendi adını koymak için izin istediğini de söylemişti.

        4

        Adam Levine'nin Sumner Stroh'a sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajda "bir bebeklerinin dünyaya geleceğini" belirtip "Erkek olursa Sumner adını vermek istiyorum. Senin için sorun mu?" diye sorduğunu ileri sürmüştü.

        5

        "ÇİZGİYİ AŞTIĞIMIN FARKINDAYIM"

        'İhanet' iddialarının ardından Adam Levine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bazı konulara açıklık getirmek istediğini belirtti.

        Levine, Sumner Strohe ile ilişki yaşamadığını ifade ederek, "Eşimin dışında başka bir kadınla flört eder gibi konuşmam doğru değildi. Bir ilişkimiz olmadı. Fakat hayatımın o döneminde çizgiyi aştığımın farkındayım" dedi.

        6

        "SORUMLUĞU ALIYORUM, BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

        Ünlü şarkıcı, mesajında eşinin ve çocuklarının hayatındaki en önemli insanlar olduğunu da belirtti. Levine, sonra da tüm sorumluluğu aldığını vurgulayıp "Bir daha böyle bir şey yapmayacağım" diye yazdı.

        7

        2014 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

        Öte yandan 2014 yılında nikah masasına oturan Victoria's Secret modeli Behati Prinsloo'nun Dusty Rose (5) ve Gio Grace (4) adında iki kızı bulunuyor.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ