Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana' da bir kişi eski eşinin kaynar su ve satırla yaraladığını iddia etti

        Adana'da boşandıktan sonra birlikte yaşamayı sürdürdüğü eski karısı tarafından üzerine kaynar su dökülerek satırla yaralandığı iddia edilen kişi hastaneye kaldırıldı.

        AA'nın haberinegöre, Ayhan Akdemir, 8 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamayı sürdürdüğü E.S'nin uyurken üzerine kaynar su döktüğü ve satırla yaraladığı iddiasıyla polisten yardım istedi.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. E.S'nin Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'nde ifadesi alındı.

        Akdemir, 112 acil servis ekiplerince Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

        Olaydan sonra kaçan şüpheli E.S, polis tarafından yakalanarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

        "TELEFONUMU KARIŞTIRDI, ÖFKEMİ KONTROL EDEMEDİM"

        Akdemir ile 8 yıl önce boşandıklarını; ancak hala birlikte yaşadıklarını anlatanS., olay günü telefonunu karıştırdığı için eski eşine çok kızdığını önesürdü. S., "Sabahevde otururken, Ayhan, benim cep telefonumu karıştırdı. Buna kızıp, elinden telefonu aldım. Oda yatak odasına gidip, uyudu. Çok sinirlendiğim için öfkemi kontrol edemedim. Ocaktakikızgınyağı alıp, başına döktüm. Canı yanınca, bana saldırdı. Mutfağa kaçtım. Kendimi savunmak için tezgahta duran satırı aldım. 'Yaklaşma, vururum' diye bağırdım. Üzerime gelmeye devam edince, başına satırla vurup, evden kaçtım" diye konuştu.

        REKLAM

        Başından yaralandığı ve vücudunun bir kısmında yanık olduğu belirlenen Akdemir'in tedavisi sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ