Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ADANA'DA AKILALMAZ OLAY! Son dakika: Kaç kişinin canını yaktı! 17 yıl hapisle aranıyormuş! - VİDEO HABER -
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da, 8 Nisan Perşembe günü merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi´ndeki bir apartmanda hırsızlık meydana geldi.

        Apartman sakinleri, o sırada iş yerinde olan Gülsüm P.'ye ait dairenin kapısını açık görünce hırsızlık yapıldığı şüphesiyle durumu polise bildirdi.

        EVE GİRİP 3 BİN TL'Yİ ÇALDILAR

        DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine apartmana gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalaması için çalışma başlattı. Evde incelemelerde bulunan polis, 3 bin liranın çalındığını belirledi.

        REKLAM

        KAMERADAN TESPİT EDİLDİLER

        Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelilerin Ebru U. ile Hülya P. olduğunu tespit etti. Şüpheliler, polisin yaptığı baskında, saklandıkları adreste yakalandı.

        ONLARCA EVİ SOYMUŞLAR

        Emniyete götürülen şüphelilerin şehir şehir gezip hırsızlık yaptıkları ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerden Ebru U.´nun İstanbul, İzmir ve Kayseri´de 10 evden, Hülya P.´nin ise İstanbul, Gaziantep ve Kayseri´de 12 evden hırsızlık olayına karıştığı ve 17´şer yıl hapis cezasıyla arandıkları bildirildi.

        GAZETECİLERİ ALKIŞLADILAR

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin adliyeye sevk edildikleri sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Bizi çektiniz diye size madalya takarlar. Tebrik ediyorum" diyerek alkışlamaları dikkat çekti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ebru U. ile Hülya P., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ