Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Adana'daki Aleyna Tilki konserinde olay çıktı
        1

        Adana'da ilk kez sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, hayranlarının önce yabancı cisim atıp sonra sahneye atlamaları üzerine konseri yarıda bıraktı.

        2

        İHA'nın haberine göre; 24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında Adana'da ilk kez sahneye çıktı.

        3

        Konserine 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla başlayan Tilki, birkaç şarkı söyledikten sonra hayranları tarafından sahneye yabancı cisimler atıldı. Daha sonra ise hayranları sahneye girmeye kalkışınca sahnenin ışıkları kapandı ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki konser alanından ayrıldı.

        4

        Çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce kişi daha sonra konser alanından ayrıldı.

        5

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

        6

        Konser için ayrılan alanın yeterli gelmemesi ve yaşanan izdiham sebebiyle konseri yarım kalan Tilki, sosyal medya hesabından, "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız" mesajını yayınladı.

        7

        Aleyna Tilki kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamamasının ardından sosyal medyada paylaşımda bulunarak, “Üzülmeyin tekrar kavuşacağız, başkanımız daha büyük bir alanda buluşacağımızı söyledi” dedi.

        8

        Tilki, paylaştığı fotoğrafın açıklamasında konser alanında izdiham olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: “Taş, yumurta, portakal falan yoktu. Çiçek atıldığı doğru, sahneyi terk ettiğim ise yanlış. Güvenlik gerekçesiyle büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm daha fazla şarkı söyleyememek oldu. Seni seviyorum Adana. İlginize ise minnettarım. İlk fırsatta görüşmek üzere.”

        9