Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, operasyon düzenleyen jandarmayı görerek aracından içinde 3 kilo 100 gram esrar olan çuvalı atan şüphelinin evinde de 2 kilo 700 gram esrar ve 765 kök Hint keneviri ile 500 gram Hint keneviri tohumu ele geçirilirken, olayla ilgili 2 zanlı tutuklandı.

        Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İmamoğlu ilçesi Arslanlı Mahallesi'nde uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi.

        Operasyon sırasında şüpheli bir aracı durdurmak isteyen jandarma ekibi, otomobilden araziye bir çuval atıldığını fark etti. Çuvalda 3 kilo 100 gram esrar ele geçiren ekipler, sürücü M.D'yi yakaladı.

        M.D'nin evinde yapılan aramada da 2 kilo 700 gram esrar ile 765 kök Hint keneviri ile 500 gram Hint keneviri tohumu bulundu.

        Ekipler, uyuşturucu ticareti ve imalatı iddiasıyla evdeki 3 kişiyi de gözaltına aldı.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 2'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler