Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da yolun kaygan olması nedeniyle kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü motosikletin devrilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletin arkasında oturan arkadaşı ise ağır yaralandı.

        Olay, Merkez Sarıçam İlçesi Mithat Özhan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yol kenarında sulama yapılması sonucu yolda su birikti. Su biriken yoldan geçen 06 AF 8262 motosikletin sürücüsü Vedat Gözüküçük (52) ıslak yolda direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada sürücü Gözüküçük hayatını kaybederken arkasında oturan Cüneyt Aşçı (40) ise ağır yaralandı.

        Durumu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri sürücü Gözüküçük’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan Aşçı ise ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler