Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl da açtığı ücretsiz Basketbol Yaz Okulu’nda yüzlerce çocuk ve genç spor yapma imkanı buldu.

        Adana’da genç neslin sağlıklı bir yaşam sürmesini, özgüven ve ahlaki değerler kazanmasını amacıyla ücretsiz yaz spor okulları açan Adana Büyükşehir Belediyesi, basketbol branşında 521 öğrenciye yeteneklerini keşfetme fırsatı sundu. 715 yaş arasındaki öğrenciler, temel basketbol eğitimi alırken, eğlence ve heyecan dolu günler geçirdi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Parkı’ndaki basketbol sahasında açtığı Basketbol Yaz Okulu’na Adanalı çocuklar ve gençler büyük ilgi gösterdi. Forma, şort, top gibi ihtiyaçların ücretsiz karşılandığı eğitim programında, 715 yaş arasındaki çocuklar hücum ve savunma tekniklerinin yanı sıra, şut, pas, top sürme, perdeleme, adam adama savunma, bire bir hareketler, ribaund, topsuz alanda hareket ve top hakimiyeti çalışmaları yaptı.

        Basketbol eğitimine katılan öğrencilere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün gönderdiği basketbol topu, meyve suyu ve kekler dağıtıldı. Çocuklar neşe içinde antrenmanlarını yaparken, ebeveynleri gururla izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler