Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylasında bu yıl 7'incisi düzenlenen Köylerarası Futbol Turnuvası’nda Hacımusalıspor ile Çatalanspor finale yükselen takımlar oldu.

        30 Haziran 2018 tarihinde 16 takımın katılımıyla başlayan turnuvada son haftaya gelindi. Oynanan maçlarda Hacımusalıspor ile Topalakspor ile karşı karşıya geldi. Hacımusalıspor Alican Gürgen (3) ve Emrehan Attar’ın 1 golüne karşılık Topalakspor ise İhsan Bolat ve Mehmet Gezer ile karşılık verdi. Maçı Hacımusalıspor 42 kazandı.

        ÇatalansporYağıbasanspor karşılaşmasında ise gülen taraf Çatalanspor oldu. Normal süresi 22 biten maça hakem 9 dakika daha ekledi. Bu sürede de eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonucu Çatalanspor maçı 43 kazandı.

        Hacımusalısspıor ile Çatalanspor 26 Ağustos 2018 Pazar günü saat 17.00’de şampiyonluk için karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler