Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana 12. Uluslararası Tarım ve SeraBahçe Fuarları, 200 katılımcı firma ile kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

        711 Kasım tarihleri arasında tarım profesyonellerini bir araya getirecek fuarlarda İran, Azerbaycan, Gürcistan, Kıbrıs, Lübnan, Irak, Ürdün, Umman, Filistin, İsrail ve Tunus’tan’dan alım heyetleri ağırlanacak.

        Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Koyun Keçi Damızlık Yetiştiricileri Birliği işbirliğiyle düzenlenecek olan Kuzu Güzellik Yarışması da 7 Kasım günü resmi açılış töreninin ardından yapılacak. Yüzlerce kuzu arasından seçilen 10 kuzu jüri üyelerine tanıtılacak. Jüri tarafından incelenen kuzulardan ilk 3’e girecek olan kuzuların sahiplerine çeşitli ödüller verilecek.

        Fuarın 2. gününde ise 1. Adana Tarım Zirvesi gerçekleştirilecek. 2 oturumda gerçekleşecek olan Zirve’nin ilk oturumu saat 10.30’da Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele ile başlayacak.

        2. oturumun moderatörlüğünü ise Dünya Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım yapacak. Saat 14.00’te başlayacak oturumda Adana Tarımsal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Adana Ekonomisine Katkıları anlatılacak.

        Bu yıl 8.si düzenlenecek olan Geleneksel Bal Yarışması ise 10 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Türkiye’nin dört bir yanından getirilecek olan ballar, jüri üyeleri tarafından tadılacak. Dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek.

        Adana 12. Uluslararası Tarım ve SeraBahçe Fuarları 711 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 10 Kasım tarihlerinde 09:3019:00 saatleri arasında 11 Kasım’da ise 09:30 ila 17:00 saatlerinde ziyaretçilere açık olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler