Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen operasyonda 263 adet sikke ve tarihi obje ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Kozan ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'nde İ.T. isimli şahsın evinde tarihi eser niteliğinde olan kültür ve tabiat varlığı bulundurduğunun belirlenmesi üzerine adli makamlardan araam kararı alınarak operasyon düzenlendi.

        Şüphelinin evinde yapılan aramada kültür ve tabiat varlığı kapsamında olan 180 adet sikke, 85 adet obje ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili İ.T. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler