Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da petrol İstasyonuna girmek isteyen sürücü motorize ekiplerine çarptı. Olayda 2 polis memuru yaralandı.

        Olay, merkez Seyhan ilçesi Kasım Gülek Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Kasım Gülek Bulvarında devriye görevinde olan Mustafa Gökçe idaresindeki Motorize Yunus ekipleri petrol istasyonuna girmek için dönüş yapan Tahsin Barut (25) idaresindeki 01 TB 745 plakalı aracın çarpması sonucu kontrolünü kaybederek devrildi.

        Devrilen motosiklette bulunan Sürücü Mustafa Gökçe ve Mustafa Dağ yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polislerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası kısmen kapanan yol ise trafik ekiplerinin çalışmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler