Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merhum spor adamı Ali Gülleri anısına organize edilen veteran futbol turnuvasında Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da sahaya indi.

        Basın mensuplarından oluşan Basın Gücü ile Seyhan Belediyesi’nin karşı karşıya geldiği müsabaka 66 berabere sona ererken Seyhan Belediyesi forması altında mücadele eden Başkan Zeydan Karalar 2 gol attı.

        Seyhan Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüştürülen ve bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Veteran futbol turnuvasında Adanalı basın mensuplarının takımı olan Basın Gücü ile Seyhan Belediyesi çalışanlarından oluşan Seyhan Belediye takımları karşı karşıya geldi. Müsabakada Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da mücadele etti. Başkan Karalar’ın 2 gol attığı ve bol gollü geçerken müsabaka 66’lık skor ile son buldu.

        Her yıl farklı bir isimin verildiği turnuvaya bu yıl Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski başkanlarından merhum spor adamı Ali Gülleri adına düzenleniyor. 12 takımın mücadele ettiği müsabakalar 1,5 ay sürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler