Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ortak proje kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında yurt öğrencileri tarafından 3 bin 200 fidan dikildi.

        Fidan dikim etkinliğinde konuşan KYK Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, “Her yıl yurtlarımıza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikerek onlara çevre ve doğa sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Geçen sene Seyhan Baraj Gölü çevresine 7 bin fidan dikerek büyük bir KYK Ormanı oluşturmuştuk. Bu yılda 3 bin 200 fidan dikerek Karataş Ağyatan mevkiinde yeni bir KYK Ormanı oluşturacağız” dedi.

        Etkinlikte fidan diken kız yurdu öğrencileri ise, “Eğitimimizi tamamladıktan sonra bulunduğumuz çevreye bir fidan dikerek buradan ayrılmak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

        Fidan dikiminin ardından öğrenciler Karataş deniz kenarında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler