Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yoğur kar yağışı etkili olurken, çocuklar bu durumu fırsat bilip kar topu oynadı.

        Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar ve soğuk hava Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde de etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle mahallelerde kar kalınlığı 2530 santime ulaştı. Halen devam eden kar nedeniyle yolların akşam kapanacağı tahmin edilerek taşımalı sistemle uzak mahallelerden gelen çocuklar evlerine götürüldü. Tufanbeyli ile mahalleleri arasında devam eden kar yağışı nedeniyle trafiğin güçlükle sağlandığı, TufanbeyliKayseri ve TufanbeyliSaimbeyli arasındaki yollarda ise karayolları ekiplerinin yolların kapanmaması için çalışma başlattığı öğrenildi.

        Çocuklar ise kar yağışını fırsata çevirip hem evlerinin önlerinde hem de okul bahçelerinde oyun oynadı. Kar topu oynayan çocuklar kar yağdığı için çok mutlu olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler